niet-contractuele foto
Te koop, kantoorhotel in Occitanie

Te koop, kantoorhotel in Occitanie

Gelegen aan de poorten van het nationale park van de Pyreneeën, dichtbij de skigebieden, Spanje en de Atlantische kust, profiteert dit hotelpand van een geografische ligging die gunstig is voor zowel toerisme als zakenreizen. Het etablissement is het hele jaar geopend en heeft meer dan 40 kamers, een vergaderzaal en een privéparkeerplaats met oplaadpunten voor elektrische auto's. Er is ook een 90m² bedrijfswoning. De omzet voor 2023 is ongeveer 255 000€ Verkoop van gebouwen en overigen activa.

Ref : 04202

Prijs : 1 264 800 € AFI

Aanbevolen eigen inbreng: 700 000 €

  • Hotel
  • Frankrijk
  • Occitanie
  • Verkoopsmodaliteiten : Gebouwen en handelsfonds

Dit ideaal gelegen kantoorhotel aan de belangrijkste doorgaande wegen van het departement en dicht bij alle voorzieningen, biedt comfortabele kamers, variërend van een tweepersoonskamer tot communicerende familiekamers.

De gehele benedenverdieping, volledig gerenoveerd in 2021, bestaat uit de receptie, een gezellige lounge en de ontbijt- en restaurantruimte die uitgebreid is met een zonneterras.

Een ruimte van ongeveer 50m² is beschikbaar voor bedrijven voor de organisatie van vergaderingen of showrooms. 's Avonds wordt een maaltijdservice aan de gasten aangeboden.

Tot op heden zijn niet alle kamers van het hotel in gebruik, wat een potentieel biedt voor omzetgroei, om dit te realiseren is er een renovatiebudget nodig.

Als extra werkzaamheden u niet afschrikken, is er een grote keuken klaar om weer in gebruik te worden genomen en daarmee ook het restaurantgedeelte uit te breiden!

Te ontdekken

Exclusive - in Aube (department), at the gates of Troyes - Castle with 14 hectares

Magnificent castle at the gates of Troyes, completely renovated with great taste and its 14 hectares of park and forest.

Ref : 04111

Prijs : 1 572 000 € AFI

Aanbevolen eigen inbreng : 1 000 000 €

Regio : Grand Est

Land : Frankrijk

Sale of an Interior Boutique Hotel: Ancient Stone Charm, Average Occupancy Around 80%! Résumé de l'a

This exceptional charming hotel is perfect for couple management in a privileged environment, requiring no further renovations as it has been meticulously refurbished. It offers a range of outstanding amenities, including a beautiful courtyard, terraces, an elegant lounge, a top-class restaurant, a well-stocked cellar, and a relaxing solarium. Are you seeking a solid investment in a boutique hotel near a city that attracts tourists year-round, whether for cultural, sporting, or rural tourism? Do you wish to expand your hotel portfolio by providing your guests with a unique and unforgettable experience? This opportunity is perfect for you!

Ref : ESPTS0017

Prijs : 1 938 800 € AFI

Aanbevolen eigen inbreng : 900 000 €

Regio : Andalusie

Land : Spain

Renowned hotel residence for sale in Guadeloupe.

This hotel residence stands out for the overall quality of its facilities and services. It generates a turnover in excess of €500k with around ten rental units. Freehold sale.

Ref : 04077

Prijs : 3 626 000 € AFI

Aanbevolen eigen inbreng : 2 000 000 €

Regio : Guadeloupe

Land : Frankrijk

Savoie (73), Chalet Hotel met 7 kamers te koop, muren en fondsen

In het hart van de Savoie, op 1400 m hoogte, tussen de bed & breakfast en het hotel, kom en ontdek deze chalet met ongeveer €160.000 omzet. Mooie functionele accommodatie ter plaatse. Mooie yogazaal beschikbaar. Omzet exclusief belasting: €160.000 Verkoop in volle eigendom.

Ref : 04289

Prijs : 1 264 800 € AFI

Aanbevolen eigen inbreng : 800 000 €

Regio : Auvergne-Rhône-Alpes

Land : Frankrijk

Contact

Dominique MONTOYA

+33 6 52 48 62 22

  dominique.montoya@gravitao.com

Een bericht verzenden

Pour en savoir plus sur la gestion de vos données personnelles et pour exercer vos droits, reportez-vous à notre Politique de protection des données en cliquant ici : https://www.gravitao.com/page/donnees-personnelles.

Réussir sa reconversion dans l’hôtellerie et l'hôtellerie de plein air.

GRAVITAO: Uw kans om een hotel of camping te verwerven.

De vastgoedmarkt voor hotels en campings is verzadigd met kopers, maar biedt weinig echt waardevolle kansen.

Lees het vervolg